Konteiner burger | Maribor Tržaška | Supernova

Burgerji iz najboljših sestavin so doma v Konteiner burger-ju!

Konteiner burger

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Restavracije
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Restavracije

Diši po kvalitetnih sestavinah in super žaru

Če ste se pripeljali do Supernove Maribor Tržaška s praznim želodčkom bo vaša prva postojanka zagotovo Konteiner burgerju. Tu boste potešili lakoto v sekundi! Čaka vas pestra ponudba različnih burgerjev, tortilij in hrane, ki  je narejena iz najboljših sestavin. Hrustljava štručka, meso iz slovenske reje, sveža zelenjava, slastne omake, narejene po skrivnem receptu in dodatki po vaši želji se bodo sestavili v bombo okusov iz žara, ki vas bo pustila brez besed.

V Konteiner burgerju pa poskrbijo tudi za vse, ki si želijo nekaj posebnega. Zaupajte jim svoje želje in pripravili vam bodo tudi vegi burger, za katerega ne boste verjeli, da je samo vegi. Okus po žaru in svežih sestavinah sta ključni lastnosti burgerjev iz ponudba Konteiner burgerja, velikokrat pa se na menij znajdejo tudi dnevne specialitete, kot so burgerji »pulled pork« iz trgane slanine. Obiščite jih v Supernovi Mercator Tržaška in poskusite njihove žar dobrote. Vendar previdno, saj se boste že naslednji dan želeli vrniti. V primeru, da vam primanjkuje časa, pa je vedno možen tudi prevzem hrane.

Najboljši burger v Mariboru

Veriga okrepčevalnic z burgerji Konteiner burger je locirana na kar dveh mestih. Dimne okuse z žara in sočne burgerje lahko poskusite v Slovenj Gradcu in Mariboru. Poleg hrane lahko naročite tudi pijačo, za najmlajše pa imajo pripravljen tudi otroški meni.

S PLAIN JANE ne morete zgrešiti, pri FANCY NANCY pa vam dodajo še jajčka. Kraške okuse hrani JUICY LUCY, za ljubitelje pekočega pa je tu BRAVE DAVE. Pri pultu povprašajte še po CRAZY DAISY, SICK NICKU, FLAMES JAMESU, FAT MATTU, SILLY LILLY in hišni specialiteti KONTEINER burgerju z roastbeef zrezkom. Se vam že cedijo sline? Hitro se zapeljite do Konteiner burgerja in naročite burger, po vašem okusu.