Sports Direct | Maribor Tržaška | Supernova

Obiščite eno izmed poslovalnic verige športnih trgovin, kjer boste našli vse kar potrebujete za športno udejstvovanje.

Sports Direct

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Spletna stran
Kategorija
Šport

Opremite se od čevlja do kape s Sports Direct

V poslovalnici Sports Direct najdete opremo priznanih blagovnih znamk, kot so Adidas, Nike, Puma, Calvin Klein Preformance, Converse, Eastern Mountain Sports, Gray Nicolls, Karrimor, Salomon in druge. Obuti v njihove športne copate, oblečeni v vzdržljiva športna oblačila in primerno opremo v rokah boste z lahkoto dosegali športne cilje, ki ste si jih postavili. Na enem mestu vas čakajo športna oblačila za moške, ženske in otroke po ugodni ceni, pestra ponudba športne obutve pa vas bo sezula iz ponošenih športnih copat.

Na izdelke, ki jih najdete v poslovalnici Sports Direct v Supernovi Maribor Tržaška, prisegajo celo profesionalci. Ne glede na to, ali se pripravljate za nove športne podvige ali želite nadomestiti že dotrajano opremo z najnovejšim modelom, vam bodo v Sports Direct pomagali najti izdelek za vas. Igrajte nogomet, košarko, odbojko ali uživajte v teku, pilatesu, jogi, tenisu in poskrbite za zdrav duh v zdravem telesu z vrhunsko športno opremo in oblačili iz poslovalnice Sports Direct.

Vse za šport v SportsDirect

Sports Direct International plc, je podjetje ustanovljeno leta 1982, in je danes največji prodajalec športnih izdelkov v Veliki Britaniji. Ima raznoliko ponudbo športnih, fitnes, modnih in življenjskih potrebščin svetovnih blagovnih znamk. Strategija skupine je vlaganje v ključne blagovne znamke, saj želijo še izboljšati svojo ponudbo, da bi dosegli nove ravni odličnosti v večnamenski ponudbi, ki jo ponuja raznolikim strankam.

Njihov cilj je postati mednarodni vodilni trgovec na področju športa in življenjskega sloga, to pa nameravajo doseči na način, da svojim strankam ponujajo neprekosljivo ponudbo vodilnih blagovnih znamk visoke kakovosti. Skupina je mednarodno prepoznavna, saj ima svoje poslovalnice prisotne na globalnem trgu.