KiK | Maribor Tržaška | Supernova

Trgovina, kjer vedno najdete kakovosten in hkrati cenovno ugoden tekstil in izdelke po neverjetnih cenah.

KiK

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Oblecite celotno družino v kakovostna in cenovno ugodna oblačila

Kar 70 % ponudbe v poslovalnici KiK v Supernovi Maribor Tržaška predstavlja nabor najnovejših modnih oblačil in tekstila. Tu boste našli vse od ženskih, moških in otroških oblačil do tekstilnih izdelkov, kot so oblačila za dojenčke odlične kakovosti in po nizki ceni.

Za popoln nakup pa lahko izbirate v bogati ponudbi izdelkov za dom, službo, šolo ali prosti čas. Poiščite čudovito darilo, igrače, kozmetične izdelke, modne dodatke, opremo za organiziranje doma ter sezonske okraske, ki bodo popestrili vaš dom. Ne odlašajte in obiščite poslovalnico KiK, saj boste tu na enem mestu oblekli celotno družino in napolnili nakupovalne vrečke z neverjetno ugodnimi in kakovostnimi izdelki, ki bodo popestrili vaše življenje.

Kik vam zagotavlja najboljše družinsko nakupovanje

Trgovina Kik je namenjena izredno varčnim in pametnim kupcem, saj so cene zelo ugodne, oblačila za vso družino pa kakovostna in konkurenčna drugim ponudnikom. Moška in ženska kolekcija zajemata zelo različne modne sloge, od elegantnega do jeans, našli pa boste tudi spodnje perilo in sezonske čevlje.

Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši člani družine, saj oblačila v ponudbi segajo od najmanjših velikosti za dojenčke do večjih velikosti za otroke in najstnike. Za dojenčke in otroke je na voljo tudi široka izbira igrač, nadobudni šolarji pa si lahko izberejo nove pripomočke za učenje na oddelku šolskih potrebščin. V Kiku je na voljo tudi najrazličnejša oprema za dom, s katero boste lahko opremili svoj dom s cenovno dostopnimi in učinkovitimi detajli in privlačnimi okraski.