Storitve

Brezplačno parkirišče

Dobrodošli v Supernovi Maribor Tržaška

Nakupovalni park Supernova Maribor Tržaška je super točka za hitre nakupe. Pripeljite se in parkirajte na enem izmed 134 brezplačnih parkirišč.

Na voljo vam je 15 parkirnih mest za invalide.

Parkirajte in nakupujte brez skrbi!

Javni transport

Pustite se zapeljati

Zapeljite se do Nakupovalnega centra Supernova Maribor Tržaška z javnim prevozom. Izstopite na avtobusnih postajališčih Ptujska-Tržaška, Tržaška-Primorska ali na postaji Maribor Tezno. Do nakupovalnega parka vas nato loči le nekaj minut hoje.

Najenostavnejše boste do Supernove Maribor Tržaška prišli z osebnim avtomobilom. Peljite se po avtocesti iz smeri Ljubljane proti Mariboru ter na razcepu zavijte na Tržaško cesto proti Razvanjam. Držite se smeri proti Mariboru in točka nakupa, Supernova Maribor Tržaška, bo kmalu pred vami.

Če pa prihajate z mariborskega konca, zapeljite na izvoz v smeri Mb-vzhod/Zagreb/Hr in nadaljujte po Cesti 1. Že po 700 m boste ugledali svoj cilj.

Poiščite varno pot do najboljše nakupovalne destinacije v okolišu!

Darilne kartice

V Supernovi Maribor Tržaška lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Maribor Tržaška lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.