TEDi | Maribor Tržaška | Supernova

Vse kar iščete na enem mestu. V TEDi-ju boste vedno v koraku s časom z aktualnimi trendi in izdelki za dom, prosti čas, šolo in pisarno.

TEDi

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Vse za super zabavo najdeš v TEDi-ju

Poišči vse, kar potrebuješ, da bo tvoja zabava nepozabna! V TEDi-ju boste našli vse, od papirnatih krožnikov do glavne dekoracije. Poišči rojstnodnevne svečke, zabavne okraske za dekliščine in fantovščine, balone za posebne priložnosti in praznuj praznike z izdelki iz pestre ponudbe TEDi.

V času novoletnih praznikov vas bo razveselila božična dekoracija, v poletnih mesecih pa si boste dom lahko uredili dom v pravo počitniško zavetje z bazenom, dekoracijo in zabavnimi kozarci in slamicami. V TEDiju zvesto sledijo trendom in polnijo prodajne police samo z najbolj aktualnimi izdelki, svojim obiskovalcem pa nudijo pestro in ugodno ponudbo. Tu boste našli vse, od pripomočkov za ustvarjalce, domače mojstre, pisane šolske potrebščine, pisarniški material, igrače, priboljške za pse in darilno embalažo. Na manjkajo niti izdelki za dom, kozmetika ter čudoviti modni dodatki, s katerimi boste popestrili vsako modno opravo.

Ne odlašajte in zavijte v poslovalnico TEDi v Supernovi Maribor Tržaška, kjer vas čaka modne, ugodna in res pestra ponudba izdelkov za vse priložnosti.

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.

Novice
Že od 1 €
Izdelki za vrt v trgovini TEDi
11. april 2024

Vabljeni v trgovino TEDi kjer vas čakajo izdelki za vrt že od 1 €.