Big Bang | Maribor Tržaška | Supernova

Tu najdete zabavno elektroniko, računalnike, avdio-video opremo, belo tehniko in gospodinjske aparate. Izkoristite aktualne ponudbe, nakupe na obroke in poskrbite za sodoben dom.

Big Bang

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Polepšajte si dan z odlično ceno, ki vam jo nudi Big Bang

Ne zapravljajte časa in na enem mestu poiščite vse izdelke, ki bodo vaš dom spremenili v sodobno rezidenco. Uživajte v filmih na nov, televiziji ali pa poiščite klimatsko napravo, s katero boste ohladili stanovanje ter prihranili. Pustite se navdušiti in raziščite svetovno ponudbo vrhunskih izdelkov, računalniških naprav, bele tehnike, glasbenih inštrumentov, TV in avdio naprav, telefonije ter mobitelov.

Poiščite izdelke, ki bodo ustrezali vam in vašim željam. Olajšajte si življenje s sodobnimi tehnološkimi napravami, ki bodo poskrbele, da bo vaše življenje še bolj sodobno, udobno in lepše. Preverite aktualne ugodnosti, akcije z odličnimi cenami ter poiščite nov prenosni računalnik, fotoaparat, hišni kino, monitor, pametno uro, igralno konzolo, električni skiro, gospodinjske aparate, sušilne stroje in mikrovalovno pečico. Nakupujte v Big Bangu v Supernovi Maribor Tržaška in stopite v svet najnovejše tehnologije.

Big Bang – boljši nakup in UAU učinek

Podjetje Big Bang z mrežo 18 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si je največji ponudnik avdio-video izdelkov in računalništva na slovenskem trgu. Poleg vodilnega položaja na omenjenih segmentih pa sodi tudi med večje ponudnike izdelkov bele tehnike in telekomunikacij.

Big Bang se zavzema za dolgoročno zadovoljstvo kupca, navdihuje in bogati nove življenjske sloge, ki se pojavljajo na trgu, in sicer tako, da postaja močan partner vodilnim blagovnim znamkam in izdelovalcem. Boljša storitev, boljši nakup je vizija, ki jo vsakodnevno nadgrajuje in še bolj aktivno pristopa k zadovoljevanju potreb potrošnikov v vseh fazah nakupnega procesa. To je tako imenovani UAU učinek, ki ga Big Bang zagovarja in pri kupcih dosega.