Takko | Maribor Tržaška | Supernova

Najnovejši modni trendi vas čakajo v poslovalnici Takko v Supernovi Maribor Tržaška.

Takko

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Moda

Obiščite svet mode in aktualnih trendov

Modni navdušenci, Takko je pravo mesto za vas. Prevetrite svojo garderobo in dopolnite svoj modni stil z aktualnimi modnimi trendi, novimi oblačili in čudovitimi modnimi dodatki iz poslovalnice Takko.

Takko je center mode in aktualnih modnih trendov, s katerimi se boste počutili fenomenalno. Raziščite ponudbo na ženskem, moškem in otroškem oddelku in oblecite celotno družino na enem mestu. V Trgovinah Takko vedno najdete modna oblačila, spodnje perilo in modne dodatke po ugodnih cenah. Nove kolekcije sledijo najnovejšim svetovnim trendom. Ustvarite edinstven videz z oblačili iz najnovejših kolekcij po neverjetnih cenah. Iščete nov modni kos, ki bo postal osrednji del vašega vsakdanjega stylinga? Ne iščite dalje, saj boste poleg osnovnih in večnih kosov, kot so kavbojke in kratke majice, našli tudi plašče, jopice in najnovejše obleke modernih dizajnov.

Kvaliteta in ugodnosti gredo z roko v roki v poslovalnici. Na enem mestu boste oblekli celo družino, poiskali osnovne kose ali pa našli obleko za posebne priložnosti. Na koncu pa vas bo nizek račun vedno pustil brez besed.

Takko Fashion – modni diskont z lastnimi modnimi znamkami po nizki ceni

Trgovine Takko Fashion se že več kot 30 let uvrščajo med najuspešnejše trgovce z modo. Z več kot 1900 trgovinami v 17 državah je Takko Fashion eden največjih modnih diskontov v Evropi. V Sloveniji lahko prodajalne s poceni modo najdemo na 18 lokacijah.

Kupci v trgovinah Takko Fashion vedno najdejo pristno modo, ki se ujema z njihovim življenjskim slogom. Vsa oblačila in dodatke lastnih blagovnih znamk Takko oblikujejo hišni modni oblikovalci, ki navdih jemljejo tako iz aktualnih trendov kot razgibanega življenja svojih kupcev. Posamezne kolekcije dopolnjuje velika izbira modnih dodatkov in spodnjega perila. Celotna ponudba trgovine se osredotoča na dobro kakovost, privlačne cene in modno raznolikost. Člani Takko VIP kluba pa ob nakupu prejmejo še dodatne ugodnosti, popuste in številna presenečenja.