WOOP! MARIBOR | Maribor Tržaška | Supernova

Najbolj priljubljene WOOP! atrakcije, najboljše rojstnodnevne zabave in spektakularen WOOP! bar. Štajersko prestolnico je prevzela WOOP! evforija, pridružite se ji tudi vi.

WOOP! MARIBOR

ATRAKCIJE
ponedeljek 10.00 - 21.00
torek 10.00 - 21.00
sreda 10.00 - 21.00
četrtek 10.00 - 21.00
petek 10.00 - 21.00
sobota 10.00 - 21.00
nedelja 10.00 - 20.00
BAR
ponedeljek 09.30 - 21.00
torek 09.30 - 21.00
sreda 09.30 - 21.00
četrtek 09.30 - 21.00
petek 09.30 - 21.00
sobota 09.30 - 21.00
nedelja 09.30 - 20.00
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava
Naslov
Tržaška cesta 7
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Zabava

Nova WOOP! lokacija s trampolini, sobami pobega, VR areno in še več

Skočite v svet adrenalinske zabave! Če iščete idejo, kje preživeti zabavno popoldne (jutro, ali kar cel dan) s prijatelji, družino ali sodelavci, je WOOP! prava destinacija. WOOP! Maribor je nova arena zabave v nakupovalnem centru Supernova Maribor Tržaška. Za otroke in odrasle, vedno se najde nekaj zabavnega!

V zabavnem prostoru, ki je zagotovo postal najboljša destinacija za aktivno in zabavno preživljanje prostega časa v Mariboru, se nahajajo 4 adrenalinske sobe pobega, velik trampolin park, virtualna resničnost (VR) in prav poseben Glow in the dark mini golf v soju neonskih luči. Vsak dan je lahko svoja dogodivščina, v WOOP!-u se zabava nikoli ne konča.

Na voljo je tudi WOOP! bar, ki igralcem in ostalim obiskovalcem nudi izvrstno ponudbo pijače in prigrizkov. Bar s prijetnim ambientom omogoča tudi najem prostora za zaključene družbe in poslovne dogodke, ki jih lahko nadgradite z WOOP! atrakcijami in tako poskrbite za popoln teambuilding ali druženje s sodelavci. 

Iščete idejo, kje praznovati otrokov rojstni dan? WOOP! rojstnodnevne zabave so prava uspešnica. Od skakanja na trampolinih do animacije in pogostitve, WOOP! pričara popoln rojstni dan za otroke od 6. leta dalje.

WOOP! je park zabave in srečnih ljudi

WOOP! je mnogo več kot park s trampolini in številnimi zabavnimi atrakcijami. Je prostor, ki nudi varno zabavo za vso družino, zbudi adrenalin in napolni z energijo. Ekipa WOOP! ponuja obiskovalcem nov način druženja, ki je aktiven, zabaven in omogoča osebnostno rast. V WOOP! svetu zabave so trenutno na voljo ogromen trampolin park s 102 trampolinoma, WOOP! Arena z bowlingom, sobami pobega, igro laser tag in VR doživetji, WOOP! karting steza, WOOP! IZZIVI v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, Supernova Maribor Tržaška ter prav poseben raj zabave WOOP! Murska Sobota.

WOOP! podpira zdrav in aktiven način življenja in zabave, veliko pozornosti pa posveča tudi aktivnemu razvoju otrok. Ljudem ponuja pozitivno okolje, kjer se lahko sprostijo, igrajo in družijo. Adrenalinska doživetja WOOP! potekajo ob najvišjem nivoju varnosti s kakovostno opremo in usposobljenim kadrom. WOOP! je tudi dom akrobatske skupine Dunking Devils, ki v prostorih trenira in kuje načrte za nove neverjetne podvige.